TENTATIVĂ DE SINUCIDERE în showbizul românesc. Vedeta din lumea manelelor a recurs la o „REŢETĂ” CLASICĂ

Loredana Chivu a încercat în să se sinucidă în cursul zilei de vineri. Medicii au ajuns de urgență la casa vedetei. Unii dintre prietenii fostei asistente TV cred că aceasta a recurs la gestul extrem pentru că a fost părăsită de iubit.

Loredana Chivu a încercat să se sinucidă înghițând mai multe pastile. Echipajul medical sosit la fața locului a găsit-o în stare conștientă și, din fericire, medicamentele luate nu au fost foarte multe și nici nu au apucat să fie asimilate de organism.

”IPJ Ilfov a fost sesizat prin SNUAU 112 că Loredana Chivu a încercat să se sinucidă, prin ingerarea mai multor somnifere, în timp ce se afla la adresa de domiciliu din orașul Popești Leordeni, județul Ilfov”, a declarat un reprezentant al IPJ Ilfov.

Vedeta a refuzat transportul la spital, dar potrivit România TV, ulterior, ea a fost dusă la clinică, unde i s-au făcut spălături stomacale.

„Am vorbit cu ea în urmă cu două zile, abia putea vorbi, era foarte afectată de despărțire. Sunt șocată că Loredana a făcut acest gest, nu mă așteptam la așa ceva din parte ei”, a declarat o prietenă bună de-ale vedetei pentru cancan.ro. Din primele informații se pare că cea care a sunat la salvare este chiar mama fostei vedete Playboy.

Sursa: http://evz.ro/loredana-chivu-tentativa-sinucidere.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.