TERIFIANT! Moarta s-a chinuit 11 zile să iasă din sicriu. A scos câteva cuie, a țipat. ”Era caldă când au scos-o, plină de zgârâieturi, întoarsă pe o parte!”

Deși pare o știre scrisă doar pentru a atrage clickuri, e adevărul gol-goluț! Pe 29 ianuarie, Rosangela Almeida dos Santos, o tânără braziliancă de 37 de ani, a fost declarată decedată după două infracturi. Cu toate acestea, femeia trăia, fiind îngropată de vie!!! 11 zile s-a chinuit să iasă din mormânt! Pe 9 februarie, la dezhumare, imaginile erau terifiante: avea răni, reușises să scoaă câteva cuie de la coșciug și se găsea întoarsă pe o parte!!!

După două infracturiri și un șoc-septic, medicii au declarat decesul Rosangelei Almeida dos Santos, o tânără braziliancă de 37 de ani, pe 29 ianuarie. Familia a fost informată, s-a eliberat un certificat de deces. Femeia fusese internată cu o săptămână în urmă după ce leșinase în urma consumului de medicamente. Din naștere, Rosangela avea astfel de probleme, compensând totul cu pastile.

A fost transportată de urgență la Spitalul de Est din statul Bahia, dar medicii au anunțat că nu se mai poate face nimic.

Pe 9 februarie, vecinii cimitirului au anunțat poliția. ”Am auzit zgomote ciudate”, au declarat ei pentru ”O Globo”. În momentul în care sicirul a fost scos la suprafață, au apărut imagini terifiante. ”Încercase să deschidă capacul, scosese chiar unele cuie. Era plină de vânătăi, vânătăi pe care nu le avea la înmormântare și, ceea ce ne-a șocat, a fost că am găsit-o întoarsă pe o parte”, a spus Germana de Almeida, mama de 66 a Rosangelei.

A fost demarată imediat o anchetă, iar spitalul a anunțat că va pune la dispoziție toate documentele necesare.

Sursa: http://a1.ro/news/inedit/video-terifiant-moarta-sa-chinuit-11-zile-sa-iasa-din-sicriu-a-scos-cateva-cuie-a-tipat-era-calda-cand-au-scoso-plina-de-zgaraieturi-intoarsa-pe-o-parte-id734230.html?utm_source=antena3.ro&utm_campaign=Cross%20Promo&utm_medium=Caseta%20Final%20Articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *