Teroare pe străzile din Londra! Peste 50 de persoane, între care și o româncă, ucise de la începutul anului! Autoritățile, îngrijorate: ”Este prima dată în istoria contemporană când numărul de crime l-a depășit pe cel din New York”

Autoritățile de la Londra sunt extrem de îngrijorate după ce nu mai puțin de 50 de persoane și-au pierdut viețile după ce au fost ucise pe străzile londoneze, iar pe lista făcută publică de autorități se află și români.

Au trecut 94 de zile de la începutul anului, iar în această perioadă 50 de persoane au fost ucise în Londra. Din acest motiv, autoritățile s-au arătat îngrijorate de creșterea numărului de crime în Londra, iar presa britanică scrie chiar despre o ”baie de sânge”.

Ba mai mult, jurnaliștii britanici atrag atenția asupra faptului că numărul de crime de la Londra l-a depășit în februarie pe cel din New York, pentru prima dată în istoria contemporană.

”Deși Londra rămâne per ansamplu un oraș mai sigur, un val recent de atacuri cu cuțitul a făcut din februarie prima lună în care capitala Marii Britanii a înregistrat mai multe crime decât orașul american”, relatează BBC.

Primăria Londrei susține că ”este extrem de îngrijorată” de valul de atacuri cu cuțitul în Londra, dar insistă că orașul rămâne ”unul dintre cele mai sigure din lume”.

Printre cele 50 de persoane care au fost ucise se numără chiar și o româncă. Este vorba de Elizabeta Lăcătușu, în vârstă de 44 de ani, care a fost înjunghiată ăîn Redbridge pe 3 ianuarie. Ea venise în Marea Britanie pentru un trai mai bun. 

De asemenea, un tânăr a fost înjunghiat noaptea trecută în estul Londrei și s-a stins din viață, în ciuda eforturilor făcute de medicii ajunși la fața locului.

Sursa: https://a1.ro/news/extern/teroare-pe-strazile-din-londra-peste-50-de-persoane-intre-care-si-o-romanca-ucise-de-la-inceputul-anului-autoritatileingrijorate-este-prima-data-in-istoria-contemporana-cand-numarul-de-crime-la-depasit-pe-cel-din-new-york-id750195.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.