Toata lumea plangea la capataiul ei cand capacul sicriului s-a deschis. Ce le-a spus femeia intrece orice imaginatie

Familia si apropiatii erau distrusi de durere ca isi pierdusera o fiinta draga. Cu totii plangeau la capataiul ei si se pregateau de inmormantare.

Toata lumea plangea si se pregatea de despartirea finala. Intr-un moment de liniste, capacul sicriului s-a deschis. Prin preajma era doar un angajat al firmei de pompe funebre, care a intrat in stare de soc.

„Unde sunt?”, aceasta a fost intrebarea pe care a adresat-o femeia „decedata”. Barbatul i-a anuntat familia si au sunat imediat la Salvare.

„Nu este o meserie tocmai placuta si de-a lungul timpului am vazut multi oameni decedati. Este pentru prima data cand mi s-a intamplat asa ceva. M-am speriat teribil cand am vazut ca femeia pe care eu o asezasem in sicriu si pe care toti o credeau decedata ma intreaba unde este”, a declarat barbatul care a trait scena incredibila.

Intamplarea s-a petrecut in Germania. Politia a deschis o ancheta pentru a stabili cum a fost posibil ca medicii sa constate decesul fara sa faca toate verificarile.

Sursa: http://www.stirilekanald.ro/toata-lumea-plangea-la-capataiul-ei-cand-capacul-sicriului-s-a-deschis-ce-le-a-spus-femeia-intrece-orice-imaginatie-18075530?utm_source=WOWbiz&utm_medium=push&utm_campaign=pushnotification

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.