TORTURĂ greu de descris. Zeci de perechi de copii gemeni români injectați în cap și inimă cu benzină de cel mai mare criminal din istoria umanității

Zeci de perechi de gemeni români au fost supuşi unor experimente crunte, ordonate de criminalul nazist Joseph Mengele. Drumul românilor din Transilvania spre infernul de la Auschwitz a fost prezentat in cadrul emisiunii  În premieră, de la Antena 3.

Erau mici, frumoşi, nevinovaţi şi credeau că au în faţă tot timpul din lume. Dar n-a fost aşa. Copiii au trecut prin mâinile doctorului lui Hitler, aşa că au fost transformaţi în cobai, nazistul torturându-i pe unii până la moarte, iar pe alţii lăsându-i în viaţă cu sechele.

In 2014 s-au împlinit 70 de ani de când din Transilvania au plecat spre lagărele naziste multe trenuri cu copii. Când punea ochii pe cineva, îl lua, îl lăsa fără membre sau fără viaţă.

La Auschwitz au ajuns 3.000 de gemeni, dintre care mai puţin de 100 au scăpat cu viaţă. Au fost copii de la 2 la 10 ani. Transformarea începea când fiecare copil devenea un număr. Toţi cei care au supravieţuit experimentelor lui Mengele au rămas cu sechele, şi mulţi ei erau români.

Mengele injecta copiii în inimă, în cap sau în alte membre, cu benzină, formol ori diverse substanțe. Sau le provoca răni deschise pe care punea praf, rugină, ca să afle cât poate supraviețui un om în acel mod. Tot el opera copiii fără anestezie. Spunea că face asta în numele științei.

Şi mai avea o pasiune, în afară de gemeni: piticii şi oamenii născuți cu malformații erau băgaţi de la el la aşa-numita cameră „zoo”.

Mărturii ale celor care au supraviețuit experimentelor criminalului Joseph Mengele au fost prezentate in anul 2014, in emisiunea In premiera, prezentata de Carmen Avram la Antena3.

Mengele s-a adăpostit la Berlin, iar în 1979 a murit. A suferit un atac cerebral în timp ce se îmbăia în ocean. A fost înmormântat sub un nume fals.

Sursa: https://infostiri.net/2017/03/15/tortura-greu-de-descris-zeci-de-perechi-de-copii-gemeni-romani-injectati-cap-cu-benzina/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.