Toti au spus ca este beata cand a venit sa-si ia copilul de la scoala. Ce a urmat dupa este de necrezut!

O femei care nu se tinea prea bine pe picioare cand a veniot sa isi ia fetita de la scoala, suferea de fapt de o boala grea. La scurt timp a paralizat!

Charlotte Debieux, o tanara mamica de 25 de ani a inceput sa se simta rau cand a mers sa isi ia fetita de 3 ani de la scoala. Profesorii au intrebat-o daca este beata, dar simptomele ei ascundeau de fapt o boala cumplita. Simtea o slabiciunea in zona membrelor inferioare si era dezorientata. „Dupa ce am ajuns acasa am plans, eram ingrijorata ca as putea fi denuntata la politie sau la protectia copilului”, a povestit Charlotte despre momentele de dinainte sa descopere ca este bolnava.

La o luna dupa incident, femeia care isi crestea singura copilul a decis sa mearga la medic, dupa ce a avut dureri insuportabile de spate si amorteli in tot corpul. Medicii au crezut la inceput ca sufera de scleroza multipla.

Dupa mai multe teste, femeia a fost diagnosticata cu Sindromul Guillain Barre , o boala neurologica rara care se caracterizeaza prin afectarea autoimuna a sistemului nervos perferic. Dupa o luna in spital, tanar a reusit intr-un final sa isi miste picioarele.

Sursa: http://www.stirilekanald.ro/toti-au-spus-ca-este-beata-cand-a-venit-sa-si-ia-copilul-de-la-scoala-ce-a-urmat-dupa-este-de-necrezut-18074878

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *