Toți românii trebuie să știe asta! Primești 750 de lei dacă te încadrezi în această categorie

Reprezentanții guvernului au decis recent ca persoanele care se încadrează într-o anumită categorie vor primi din partea statului suma de 750 de lei.

Astfel, prim-ministrul României a anunțat recent că va fi adoptată o OUG prin care asistenţii care se ocupă de persoanele cu handicap vor primi o alocaţie lunară de 600 de lei pentru îngrijirea unui adult cu grad de handicap accentuat, şi 750 de lei, pentru îngrijirea unui adult cu handicap grav, scrie România Tv.

O altă măsură introdusă prin această ordonanţă de urgenţă este crearea biletului unic de transport interurban, pe care utilizatorul îl poate folosi atât pe tren, cât şi pe autobuz. De asemenea, organizaţiile neguvernamentale care se ocupă de persoanele cu dizabilităţi vor avea un procent al fondurilor nerambusabile cresct de la 90% la 98%, pentru proiectele realizate de aceste ONG.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/toti-romanii-trebuie-sa-stie-asta-primesti-750-de-lei-daca-te-incadrezi-in-aceasta-categorie-171089.html?utm_source=Browser&utm_medium=Notification&utm_campaign=Push%20Notification

1 thought on “Toți românii trebuie să știe asta! Primești 750 de lei dacă te încadrezi în această categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *