Tragedie în fotbalul românesc! Un tânăr jucător s-a stins din viaţă la 16 ani. Cauza decesului este nimicitoare

Un jucător al echipei de fotbal de liga a IV-a „Flacăra Muntenii de Sus” din judeţul Vaslui a murit la vârsta de doar 16 ani. Potrivit oficialilor echipei, acesta a decedat în urma unui atac cerebral.

Alex Ştefan Rusu a fost titular la Flacăra Muntenii de Sus, echipă aflată pe locul II al Ligii a IV-a, şi era elev la Liceul cu Program Sportiv din Vaslui, potrivit adevărul.ro.

Vestea morţii sale a fost anunţată de reprezentanţii echipei de fotbal.

”Doliu în echipa Flacăra. Ştefan Alex Rusu, odihneşte-te în pace ! Condoleanţe familiei Rusu,care astăzi au pierdut un membru al familie. La doar 16 ani, Alex a suferit un atac cerebral!”, au anunţat oficialii.

Apropiaţii au rămas şocaţi de această tragedie. Alex Ştefan Rusu era sportiv şi avea o vârstă fragedă, astfel încât nu se aşteptau să plece atât de curând din această lume.

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost transmise în mediul virtual.

„Of Doamne câtă suferinţa în această familie. Cea mai mare durere în sufletul unei mame este atunci când îţi conduci pe ultimul drum propriul tău copil. Sincere condoleanţe întregii familii şi suntem alături de d-voastră în aceste momente Dumnezeu să-l odihnească.” a scris cineva într-un comentariu pe facebook.

Sursa: http://spynews.ro/sport/tragedie-in-fotbalul-romanesc-un-tanar-jucator-sa-stins-din-viata-la-16-ani-cauza-decesului-este-nimicitoare-155823.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.