Tragedie pe un drum din localitatea Năsturelu, Teleorman! Trei fete, cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani, au murit

O tragedie a avut loc noaptea trecută în localitatea Năsturelu din judeţul Teleorman. Trei fete cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani au murit, după ce maşina în care se aflau a lovit puternic zidul unei clădiri.

Cele trei fete, Mădălina, Maria şi Maria au murit pe loc în urma impactului. Şoferiţa nu a redus viteza într-o curbă şi s-a izbit cu maşina de o clădire. O altă fata se află în stare gravă la spital. Cele patru sunt originare din oraşul Zimnicea.

Reprezentanţii ISU Teleorman spun că nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 2:00 şi că la faţa locului s-a deplasat o autospecială a Detaşamentului Zimnicea şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman, scrie tracknews.ro.

„Moartea unei persoane dragi este un moment dureros, fie că este un prieten drag, un cunoscut sau un membru al familiei, acest moment este astfel mult mai dureros când vorbim despre 3 fete ce aveau toată viața înainte: Mădălina, Maria, Maria, dar Sâmbătă , 5 Mai 2018 , au încetat din viață. Nici nu ştiu ce să spun… sunt blocată, între șoc și tristețe… E greu de crezut. Un lucru este clar, Zimnicea este în doliu din nou și noi, în calitate de tineri începători ar trebui să învățăm din această cumplită tragedie… Sincere condoleanţe! Dumnezeu să vă ajute si să vă întărească să treceți peste acest mare necaz. Alăturăm lacrimile noastre îndureratelor familii, asigurându-le de întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să le odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie”, este mesajul transmis de o martoră.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/tragedie-pe-un-drum-din-localitatea-nasturelu-teleorman-trei-fete-cu-varste-cuprinse-intre-17-si-21-de-ani-au-murit-164479.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.