Trai pe picior mare! Cum arata casa de 1,4 milioane de euro a Ioanei Basescu

Bine ascunsă în pădure, fără ca străinii să poată avea acces la ea, vila în care locuieşte Ioana Băsescu (40 de ani) împreună cu familia impresionează atât prin dimensiuni, cât şi prin amplasament. Se pare că fiicei celei mari a lui Traian Băsescu îi plac vilele dichisite şi spaţioase. Ce noroc că soţul ei are una pe malul lacului Snagov!

Complet albă, cu parter şi un etaj, sprijinită înspre lac pe şapte coloane, cu piscină acoperită, ponton şi garaj pentru ambarcaţiuni, „palatul” lui Radu Pricop şi al Ioanei Băsescu e desprins parcă din filmele cu bogătaşi. Soţul Ioanei, un avocat foarte priceput, se pare, a achiziţionat terenul în anul 2013, înainte de căsătoria cu fiica preşedintelui, din 2014.

Vila din Snagov este bine ascunsă în pădure şi e înconjurată de garduri înalte , domeniul de 2.400 mp are deschidere la Lacul Snagov.

Frumoasa vilă, în formă de „L”, se află la 40 de kilometri depărtare de Bucureşti, în pădure, bine ferită de ochii curioşilor. Domeniul pe care este situată casa are circa 2.300 de metri pătraţi şi se află între alte două domenii, unul al lui Omar Hayssam, celălalt al ruşilor de la Alro. Specialiştii în domeniul imobiliar susţin că numai terenul costă în zonă 700.000 de euro, iar vila, alte 700.000 de euro. Asta înseamnă 1,4 milioane de euro.

sursa:https://infostiri.net/2018/01/30/trai-pe-picior-mare-cum-arata-casa-de-14-milioane-de-euro-a-ioanei-basescu-galerie-foto/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.