Trei români, jaf în stil mare în Italia! Au furat ceasuri în valoare de 20.000 de euro

Un grup infracțional de români a fost arestat în Italia, după ce a jefuit în stil mare mai multe persoane. Prejudiciul se ridică la circa 20.000 de euro și acționau în zona cazinourilor din Roma.

Cu alte cuvinte, cei trei români, doi bărbați și o femeie, au furat ceasuri foarte scumpe de la italieni, ce aveau componente de aur, iar prețul unui singur exemplar se ridica la suma de 5.000 de euro.

Carabinierii au fost anunțați de victime, care au acționat imediat. În baza declarațiilor și a mărcii mașinii cu care românii se deplasau, hoții au fost prinși de autorități într-un cartier din Roma, scrie republicaonline.

Cei trei români se numesc Leonard Păun, de 28 de ani, Moise Florian Mihai, de 25 de ani și Zinca Mihai, o femeie de 28 de ani. Femeia lua legătură cu vitimele, îi ținea de vorbă, în timp ce colegii ei de infracțiuni le furau ceasurile de la mână. Românii vor fi nevoiți să dea socoteală în fața autorităților din Roma, iar o anchetă este în desfășurare.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/trei-romani-jaf-in-stil-mare-in-italia-au-furat-ceasuri-in-valoare-de-20000-de-euro-162404.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.