Tu reuşeşti să înţelegi ce scrie? Reţeta eliberată de un medic din Satu Mare a ajuns virală. Niciun farmacist nu a putut să o descifreze

Un bărbat din Satu Mare a trecut printr-o situaţie care, conform studiilor, omoară şapte mii de oameni anual. Surprinzător este faptul că motivul principal este legat chiar de medici.

Scrisul unui medic din Satu Mare a pus în mare încurcătură farmaciştii care încercau să descifreze reţeta unui pacient. Ulterior, reţeta a devenit virală în mediul online.

Fiica pacientului a postat pe o reţea de socializare reţeta prescrisă la sfârşitul săptămânii trecute, cu precizarea că, cel mai probail, doctorul care i-a scris tatălui său medicamentele a făcut studiile în Japonia sau China, notează digi24.ro.

„Nu știu dacă domnul doctor (a cărui stampilă e pe bilet) a făcut studiile în China sau Japonia, dar în România e foarte greu de descifrat, drept urmare farmacistele au știut să ne dea, cu greu, doar un singur medicament”, se arată în mesajul fiicei pacientului.

„Probabil că graba a fost de vină, probabil că medicul are un scris mai puțin clar sau descifrabil, cert e că intenția dânsului a fost bună, în ideea în care a vrut să ajute pacientul respectiv”, este de părere Adrian Marc,managerul Spitalului Județean Satu Mare.

Chiar şi aşa, cifrele demonstrează faptul că 52% din cazurile analizate confirmă faptul că doctorii au un scris mai greu de descifrat.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/foto-tu-reusesti-sa-intelegi-ce-scrie-reteta-eliberata-de-un-medic-din-satu-mare-a-ajuns-virala-niciun-farmacist-nu-a-putut-sa-o-descifreze-161282.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.