Tudor Chirilă, îndemn la solidaritate: “în mod normal populaţia ar trebui să fie lângă ei”

Tudor Chirilă pare să empatizeze cu personalul din domeniu sănătăţii. Mai mult, artistul şi-ar dori ca populaţia să preia modelul “altor popoare” şi să fie solidară.

“Mai ţineţi minte creşterile salariale PSD din sănătate? Că ziceau că îi aduc pe medici la nivel european? Hai că nu e greu, era acum câteva luni. Luaţi de aici. Între timp ei nu stau chiar degeaba, (C)iordache merge înainte cu legea care şterge interdicţiile ANI aplicabile parlamentarilor în perioada 2007-2013. Ăştia nu vor DECÂT să fure şi ne-o demonstrează zilnic. Când medicii vor ieşi în stradă în mod normal populaţia ar trebui să fie lângă ei. Nu de alta, dar tre să fii orb să nu realizezi că după medici urmează alte categorii profesionale. Doar că n o să iasă nimeni lângă medici pentru că aşa suntem noi egoişti, ne “descurcăm”, nu ne atinge pe noi. Solidaritatea este o formă inteligentă de egoism. Alte popoare au realizat asta mai demult”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Lui Tudor Chirilă “tratamentul” guvernului PSD la adresa medicilor i se pare atac la siguranţa naţională.

Preşedintele Klaus Iohannis, întâlnire la nivel înalt

“PS. Când faci totul ca să îi obligi pe medici să plece din ţară, asta nu e atac la siguranţa naţională? În curând mândri că suntem romani va fi mândri că suntem bolnavi. Găseşte PSD un avantaj şi în boală”.

Sursa: https://reperis.ro/tudor-chirila-medici-solidaritate/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.