TURUL de FORȚĂ al lui Kim Jong-un. COREEA DE NORD strânge TRUPE și construiește NOI BAZE militare. ALERTĂ la GRANIȚĂ

Imaginile din satelit au scos la iveală faptul că regimul lui Kim Jong-un din Coreea de Nord a crescut numărul trupelor care se antrenează în Phenian. Experții au observat că se construiesc noi baze la granița cu Coreea de Sud care vor fi folosite pentru adăpostirea aeroglisoarelor.

Pregătirile sunt în toi pentru ceea ce pare a fi una dintre cele mai mari parade militare din ultimii ani care va avea loc joi în Phenian. Imaginile din satelit arată că efectivul militar din Coreea de Nord care va participa la manifestație este mai mare decât se credea până în acest moment, ajungând la un total de 13.000 de soldați, conform unui expert citat de Korea Herald.

În Piața Kim Ir-sen se puteau vedea în imagini mulțimi de oameni adunate care țineau flori și steaguri roșii în mâini.

Un alt set de imagini, publicate în cadrul proiectului Beyond Parallel de Center  for Strategic and International Studies, a fost explicat de analistul Joseph Bermudez. Specialistul a explicat că regimul din Coreea de Nord face eforturi din ce în ce mai mari pentru a construi baze de aeroglisoare în apele din apropiere graniței maritime cu Sudul.

Din perspectiva specialistului, activitatea militară navală constituie un pericol pentru Coreea de Sud, care ar putea fi prea slabă pentru a contra această mișcare din partea lui Kim Jong-un.

Sursa: http://evz.ro/fort-kim-jong-un-coreea-trupe.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.