Ultima avertizare a lui Mencinicopschi înainte de a fi arestat. „Magazinele din Romania sunt pline de fructe tratate cu radiații ionizante care au ca efecte obezitatea, diabetul tip II și cancerul”

În ziua în care îşi aștepta sentința, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, sau „Profesorul distrat”, cum l-au numit cinic procurorii, a avut puterea să ne mai împărtăşească din cunoştinţele sale de om de ştiinţă. Prof. dr. Mencinicopschi ne-a atenţionat că uleiul dublu rafinat este periculos pentru sănătate, mai ales când este folosit la prăjit. Astfel a ajuns și singurul doctor în alimentație, Gheorghe Mencinicopschi, să fie trimis după gratii.

El a precizat că radiațiile ionizante se folosesc pentru a distruge embrionul la o serie de plante precum cartoful, ceapa și usturoiul. Astfel ele nu mai încolțesc. La fructe sunt folosite pentru a distruge microflora care ar dezvolta mucegaiuri. Radiațiile se utilizează în scopul de a conserva mai bine carnea și preparatele din carne.

„Metoda este legată de UE și se practică, dar produsele tratate cu radiații ar trebui etichetate corespunzător, ceea ce nu prea se întâmplă, la noi nu prea am văzut. Fructele iradiate, deși par vii, sunt omorâte, seamănă mai mult cu niște conserve. Deja structura lor de nutrienți a fost modificată, degradând-o, sunt mai puțin hrănitoare și , mai mult, ne pot furniza niște radicali liberi, de care chiar nu avem nevoie, pentru că noi le luăm ca să avem antioxidanți, nu să ne dea ei oxidanți. Pot provoca boli cronice de la supraponderabilitate, obezitate la boli cardiovasculare, diabet de tip II și cancer. Există un singur laborator din România care ar putea să facă determinări pentru depistarea radiațiilor la Institutul de Fizică Atomică de la Măgurele” declara in urma cu cativa ani prof. dr Gheorghe Mencinicopschi.

Conform Ziarului Ring, acesta a tinut sa precizeze ca produsele fără conservanţi şi E-uri sunt, de fapt, sterilizate şi pasteurizate.

Orice pate de ficat şi orice produs alimentar care este sterilizat are vitaminele şi enzimele distruse şi i s-a redus drastic valoarea nutritivă. Pasteurizarea şi sterilizarea sunt tratamente termice agresive. Sterilizarea presupune introducerea produsului într-o autoclavă, unde se ridică temperatura şi presiunea în aşa fel încât să nu se mai strice alimentul, dar acesta nu mai rămâne cu nutrienţi. Unii se distrug, cum ar fi enzimele şi vitaminele, iar alţii se degradează şi devin mai puţin hrănitori. Noi avem nevoie de proteine care nu sunt denaturate termic, avem nevoie de grăsimi neoxidate, de zaharuri nedegradate, de alimente care să ne dea enzime, vitamine. Acestea nu mai au vitamine, enzime, nu mai au nimic, este totul distrus acolo. Cel mai bine este să mâncăm alimente cât mai aproape de starea lor naturală, cu conservanţi sau cu radiaţii ionizante sau sterilizate. Să mâncăm alimente vii, nepreparate, cum sunt legumele şi fructele, seminţele şi nucile crude„, a mai afirmat prof. dr. Mencinicopschi.

„Din fericire, produsele româneşti nu sunt iradiate pentru că noi nu avem iradiatori.”.
„Nu trebuie să ne bucurăm dacă pe aliment scrie pasteurizat sau sterilizat, pentru că tratamentul termic special a redus foarte mult calitatea nutriţională a acelui aliment, oricare ar fi el.”, PROF. DR. GHEORGHE MENCINICOPSCHI.

Sursa:https://stiinta-mister.ro/2018/01/28/aultima-avertizare-a-lui-mencinicopschi-inainte-de-a-fi-arestat-romania-este-plina-de-fructe-din-import-tratate-cu-radiatii-ionizante-care-au-ca-efecte-obezitatea-diabetul-tip-ii-si-cancerul/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.