Un alt incident şocant la metrou. Bărbat călcat de tren sub privirile supraveghetorilor. Nimeni nu a reacţionat

Momente terifiante la metrou. Un bărbat a fost călcat de peste 300 de ori de metrou, fără ca cineva să-şi dea seama cu adevărat ce se întâmplă.

Un supraveghetor de la metrou a văzut un corp suspect pe tunelul dintre două staţii, dar a crezut că este o vulpe şi astfel nu are rost să perturbe traficul. Nu mai puţin de 300 de metrouri au trecut peste corpul bărbatului întreaga zi. Tragedias-a produs pe şinele metroului din Londra, acolo unde corpul a rezistat timp de 14 ore fără să fie luat, potrivit presei din străinătate.

Controlorii de la Earl’s Court au fost informaţi că rămăşiţele sunt ale unui animal, fiind şi ei de acord că nu au de ce să întrerupă traficul într-o zi aglomerată.

Abia după 14 ore au constatat ce se întâmplase de fapt. Nu se ştie momentan cum bărbatul a ajuns acolo şi nici cine este acesta, însă poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/un-alt-incident-socant-la-metrou-barbat-calcat-de-tren-sub-privirile-supraveghetorilor-nimeni-nu-a-reactionat-163813.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.