Un apicultor s-a lăsat acoperit în întregime de albine in fata unei mulțimi care a așteptat cu sufletul la gură deznodământul

Un nou record Guinness Book a fost stabilit la Toronto de Juan Carlos Noguez Ortiz. El a rezistat 61 de minute acoperit de un roi de albine, depăşind astfel vechiul record (53’34”).

Un apicultor de la o fermă din Ontario a rezistat 61 de minute acoperit de un roi de albine. Asta înseamnă că a depăşit precedentul record cu 8 minute. Regina stupului, închisă într-o cutiuţă pe care temerarul a purtat-o la gât, ca pe un medalion, a atras roiul de albine.

Aşa se explică de ce miile de insecte l-au acoperit şi au rămas pe capul lui şi pe partea superioară a corpului. Apicultorul spune că nu îi e frică să se lase învelit de albine. Şi a repetat de două ori înaintea demonstraţiei cu public, la care au fost invitaţi şi reprezentanţii Cărţii Recordurilor. După aceasta cascadorie a scăpat doar cu câteva înţepături.

Sursa: https://info-stiri.net/un-apicultor-s-a-lasat-acoperit-in-intregime-de-albine-in-fata-unei-multimi-care-a-asteptat-cu-sufletul-la-gura-deznodamantul/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.