Un autocar a luat foc în Bumbeşti-Piţic, Gorj. Clipe de groază pentru zeci de copii

Un autocar a luat foc în Bumbeşti-Piţic, Gorj. Motorul vehiculului a fost cuprins de flăcări, spre groaza celor 33 de copii și patru adulți. Speriați, oamenii au reușit să se iasă la timp din autocarul distrus de incendiu.

Pompierii din cadrul ISU Gorj au fost alertați vineri, după ce în comuna Bumbeşti-Piţic a luat foc un autocar în care se aflau 33 de copii și patru adulți, relatează Mediafax.ro.

Până la sosirea salvatorilor, incendiul izbucnit la compartimentul motor al autocarului a fost stins de șofer, în ajutorul căruia au sărit câteva persoane care aveau extinctoare.

Speriați, toți pasagerii s-au autoevacuat, iar nimeni nu a fost prins. Potrivit polițiștilor, cei 33 de copii mergeau în excursie.

Pompierii au demarat o anchetă pentru a stabili cauza incendiului.

În urmă cu aproape două săptămâni, un autocar cu 45 de călători a luat foc pe centura ocolitoare a oraşului Cluj-Napoca. Din fericire, oamenii au reușit să se salveze la timp, astfel că nu au existat victime.

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/un-autocar-luat-foc-bumbesti-pitic-gorj-2320009?utm_source=alerta&utm_medium=website&utm_campaign=alertaDesktop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.