Un bărbat a fost aproape de a se decapita, după ce a folosit o drujbă. Șansele de supraviețuire sunt minime

Întâmplare tragică în Botoșani! Un bărbat de 31 de ani a fost aproape de a se decapita, după ce a încercat să taie un copac cu ajutorul unei drujbe.

Un bărbat de 31 de ani din Săveni, Botoșani, a ajuns de urgență la spital după ce aproape s-a decapitat cu o drujbă. Deși tatăl acestuia i-a interzis să o folosească, pe motiv că nu are suficientă experiență, bărbatul nu a dat ascultare sfaturilor tatăl său.

Astfel, într-un moment de neatenție, unealta periculoasă a ricoșat din copac fix în capul acestuia. Plin de sânge, bărbatul de 31 de ani i-a cerut ajutorul tatălui său, care a chemat de urgență serviciile medicale, relatează observator.tv.

„Pacientul a suferit un traumatism cranio-facial, cu o plagă deschisă frontală. A fost supus unor investigaţii pluridisciplinare, urmând ca medicii de specialitate să decidă dacă se impune sau nu trimiterea lui la Iaşi”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD, potrivit sursei citate.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/foto-un-barbat-a-fost-aproape-de-a-se-decapita-dupa-ce-a-folosit-o-drujba-sansele-de-supravietuire-sunt-minime-166102.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *