Un bărbat a fost omorât cu o coadă de topor, într-un târg de vechituri din Braşov. Autorul a fost reţinut

Un bărbat de 33 de ani a fost omorât într-un târg de vechituri din Braşov, în urma unui conflict spontan. Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe autor după câteva ore de la comiterea faptei şi acesta şi-a recunoscut fapta.

Bărbatul de 33 de ani a fost omorât sâmbătă, într-un târg de bunuri second-hand din Braşpv, iar cel care a comis fapta a fugit imediat, fiind reţinut câteva ore mai târziu.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui conflict între două persoane într-un târg de bunuri second-hand. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului au identificat victima, în vârstă de 33 ani, în stare de inconştienţă, prezentând o plagă la nivelul capului. Verificările preliminare au condus la stabilirea semnalmentelor persoanei care ar fi comis fapta şi a autovehiculului utilizat pentru a părăsi locul evenimentului, indicii care au contribuit la identificarea autorului, în vârstă de 38 ani”, potrivit Poliţiei Braşov.

Se pare că agresorul şi-a lovit victima cu o coadă de topor în cap, iar acest lucru i-a fost fatal bărbatului de 33 de ani.

Procurorul din cadrul Pachetului de pe lângă Tribunalul Braşov a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

În timpul audierii, agresorul şi-a recunoscut fapta. Acesta a fost reţinut, iar duminică va fi prezentat Tribunalului Braşov cu propunerea de arestare preventiva.

 

sursa:http://www.romaniatv.net/un-barbat-a-fost-omorat-cu-o-coada-de-topor-intr-un-targ-de-vechituri-din-brasov-autorul-retinut_400476.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.