Un blogger chinez i-a dat să mânânce biscuiți cu pastă de dinți unui cerșetor român. Ce se întâmplă acum cu tânărul

Unii bloggeri întrec limita când vine vorba despre farsele pe care le fac în mediul online.

Kaghuna Ren, un blogger originar din China, riscă ani grei de închisoare după ce a fost capabil de un gest care întrece orice imaginație. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, locuiește în Barcelona și are 1,2 milioane de abonați pe YouTube.

El s-a filmat în timp ce a înlocuit crema unor biscuiți cu pastă de dinți și apoi i-a oferit  să-i mănânce unui român cerșetor. Gheorghe L., în vârstă de 59 de ani, a primit și 20 de euro pe lângă biscuiți, însă bloggerul a făcut 2.000 de euro în urma clipului, datorită reclamelor postate.

„Cred că am exagerat, dar priviţi partea bună: Biscuiţii îl vor ajuta să se spele pe dinţi. Nu a mai făcut asta de când a devenit sărac.”, a  spus Kanghua Ren, potriviti The Independent.

Bloggerul riscă ani de grei de închisoare fiind acuzat de „infracţiune împotriva integrităţii morale”. Potrivit presei spaniole, Gheorghe L., victima lui Kaghuna, a fost preot timp de nouă ani în România, dar neşansa a făcut să ajungă cerşetor pe străzile Barcelonei.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/un-blogger-chinez-ia-dat-sa-manance-biscuiti-cu-pasta-de-dinti-unui-cersetor-roman-ce-se-intampla-acum-cu-tanarul-163338.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.