Un bucurestean s-a dat drept ginecolog si a ajuns sa violeze peste 30 de femei! Ce le facea „pacientelor”

Un psiholog din Bucuresti a fost trimis in judecatasi risca o pedeapsa egala cu numarul victimelor. Giuseppe Bogdan ar fi violat 31 de femei, pe alte 23 le-ar fi agresat, iar 58 de femei ar fi fost filmate in ipostaze indecente fara voia lor.

Barbatul nu mai avea drept de libera practica si le-ar fi convins pe femei ca daca isi doresc sa se angajeze la cabinetul lui trebuie sa treaca de un control de rutina.

„Mi-a spus ca iese din cabinet si ma roaga sa ma dezbrac. I-am zis: „Poftim? Pentru ce acest lucru?” Mi s-a spus ca daca nu doresc, nu sunt obligata, dar ca el vrea sa imi faca un consult ginecologic. Un consult ginecologic nu avea cum sa se faca intr-un mediu nesteril, intr-un birou”,spune una din candidate.

Mai mult, unele dintre ele ar fi ajuns si drogate.
„Mi-a explicat ca imi va da o pastila pentru a face un test antidoping. Avand incredere ca este psiholog, am zis ca e ceva serios. Am luat pastila, mi-a aratat ca este din plante”, povesteste una din victime.
In timp ce victimele se aflau sub influenta drogurilor, individul le viola sau le filma in ipostaze indecente.
Daca va fi gasit vinovat, Giuseppe Bogdan risca 31 de ani de inchisoare.

Sursa: http://www.wowbiz.ro/un-bucurestean-s-a-dat-drept-ginecolog-si-a-ajuns-sa-violeze-peste-30-de-femei-ce-le-facea-pacientelor-17121518

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.