Un COPIL a MURIT într-un SPITAL din Motru. Cazul este considerat MOARTE SUSPECTĂ. Unitatea este ÎN CARANTINĂ

Un băiețel de patru ani a murit, joi dimineață, la spitalul Motru. Polițiștii gorjeni fac cercetări pentru moarte suspectă.

Unitatea medicală a intrat în carantină pentru că victima fusese internat cu suspiciune de meningită. Una dintre asistentele medicale din cadrul Spitalului Motru a sunat, joi dimineață la 112, anunțând decesul băiețelului, în vârstă de patru ani.

„Asistenta a povestit că băiețelul în vârstă de patru ani a fost adus la unitatea medicală în stare febrilă de către părinți și în scurt timp a intrat în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, însă s-a declarat decesul acestuia. Corpul a fost ridicat de reprezentanții IML Tg Jiu pentru efectuarea necropsiei. În caz se efetuează cercetări pentru moarte suspectă”, au declarat reprezentanții IPJ Gorj.

Părinții băiețelului s-au prezentat la spital la ora 6.45. Copilul fusese internat cu suspiciune de meningită La ora transmiterii acestei știri, Spitalul Motru a intrat în carantină, astfel că nu se mai fac internări. „Am colegii în teren pentru a stabili care a fost conjuctura decesului si se face o anchetă epidemiologică”, a declarat Elena Pițian, din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj, citată de Libertatea.ro.

Sursa: http://evz.ro/copil-decedat-motru.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *