Un copil de 12 ani a furat mașina părinților și condus-o prin sat. Aventura puștiului din Vrancea, oprită de polițiști

Copil la volanul unei mașini, prins de polițiști în Slobozia Bradului, Vrancea. Fără știrea părinților, băiatul de 12 ani a pornit la drum cu autoutilitara familiei pe care a furat-o. Puștiul a fost oprit în trafic, la timp, înainte de a provoca o nenorocire.

Băiatul a condus autoutilitara familiei pe raza satului Liești, comuna Slobozia Bradului. Inconștient și fără permis, copilul de 12 ani a furat mașina și a pornit la drum pe ulițele comunei.

Părinții n-ar fi aflat despre peripeție dacă puștiul teribilist n-ar fi fost oprit de polițiști în trafic. Oamenii legii l-au prins, înainte ca puștiul să provocare o nenorocire.

Potrivit reprezentanților IPJ Vrancea, a fost întocmit dosar penal pentru „furt în scop de folosință“ și conducere fără permis.

„La data de 25 ianurie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Slobozia Bradului au depistat pe raza satului Liești, un minor, de 12 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere a unui vehicul fără permis de conducere“, a transmis Biroul de Presă al IPJ Vrancea.

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/copil-la-volanul-unei-masini-prins-de-politisti-in-slobozia-bradului-vrancea-2122064

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.