Un cutremur intens se apropie! Maria Ghiorghiu, premoniție devastatoare

Amenințarea marelui cutremur a băgat groaza în români! După explicații făcute de experți ai fizicii Pământului, unii ar spune că este aproape inevitabil. Același lucru pare să fie confirmat de Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare care a prezis dezastrul de la Clubul Colectiv.

„Aud un glas care spune că va urma un cutremur. Și nu unul moderat, ci unul intens. (…) Văd înspre răsărit o încăpere plină cu mobilier și cu tot felul de obiecte. În încăpere pare a fi noapte, dar ar fi putut foarte bine să fie trase și draperiile. Într-o clipă dragilor, toate lucrurile din acea încăpere au început a se clătina destul de tare. Vom auzi, dragii mei, de un astfel de cutremur intens, dar noi să nădăjduim că nu vor fi și victime. Să ne rugăm la bunul Dumnezeu și la Maica Domnului, ca să ne apere pe noi toți și pe lumea întreagă de toate dezastrele care aduc suferință și lacrimi,” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul ei.

Nu este prima oară când Maria Ghiorghiu a vorbit despre cutremure de proporții. În trecut, a mai scris despre seisme de proporții.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/un-cutremur-intens-se-apropie-maria-ghiorghiu-premonitie-devastatoare-166859.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *