Un jurnalist DEMASCĂ minciunile lui Dragnea: „PSD a făcut o bulibășeală, nu știe programul de guvenare”

Lovitură grea pentru Dragnea în contextul ultimelor declarații, deoarece un jurnalist de la Digi FM a făcut o serie de precizări prin care demască minciunile lui Dragnea privind ultimele măsuri.

Striblea a transmis că  Declarației 600 poate fi eliminată, doar dacă va fi schimbat întreg Codul Fiscal, numai că PSD a schimbat deja Codul FIscal.

Citește mai jos situația atacul lui Striblea la Dragnea

Jurnalistul subliniază că afirmația lui Dragnea conform căreia Declarația 600 va fi retrasă nu are susținerea reală.

„Domnul Dragnea nu știe programul de guvernare, nu știe nici Codul Fiscal nou. Declarația 600 nu mai poate fi eliminată decât dacă se schimbă Codul Fiscal făcut de PSD anul trecut. Această declarație este instrumentul de colectare a banilor pentru diverse categorii de persoane fizice care au activități independente.

 Legea nu mai prevede ca banii să fie plătiți de cei care ar fi angajatori. Nu sunt angajatori, contractanți, companiile care făceau stopaj la sursă și dădeau banii. Trebuie ca cei care sunt în această situație să plătească. Așa e făcută legea în acest moment și cu asta trebuie să se descurce.

Ce a reușit să facă PSD e o bulibășeală, să nu explice oamenilor de ce este necesară această declarație. Le-a dat un timp scurt de rezolvare. I-a pus să plătească pentru viitor, pe baza unor estimări din trecut”, a explicat Cătălin Striblea.

Sursa: https://reperis.ro/jurnalis-minciuni-dragnea-psd/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.