Un maestru Feng Shui a dezvăluit explicația catastrofelor care au pus stăpânire pe România: „Urmează și alte nenorociri”

În luna mai, catastrofele au pus stăpânire pe România și, la intervale scurte de timp, au avut loc tragedii care au șocat întreaga țară.

Pe data de 17 mai, patru studente și-au pierdut  viața în Jibou după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un tren. Trei zile mai târziu, doua fete au murit după ce mașina în care erau a plonjat în răul Ghioroc din Arad, iar recent nouă români au murit într-un accident petrecut pe o șosea din Ucraina.

Pe marginea acestor tragedii a vorbit, Anca Dimancea, maestru Feng Shui, care a explicat legăturile dintre elementele pământului și tragicele accidente.

Citește și: EXCLUSIV: VIDEO / Scene şocante după tragedia din Ungaria. Şi-au filmat apropiaţii morţi: „Vai de capul meu. E de la noi din zonă, din deal”

„Din păcate, în anul acesta al câinelui este pământul foarte puternic. Problema e că noi am intrat pe data de 15 mai în elementul foc ascuns. E un an cu această predispoziție, până pe 15 februarie. Am asistat și la multe cutremure, am asistat și la erupții. Toate astea sunt în elementul metal care lipsește din diagrama anului, iar acesta creează dizarmonie. Focul acestei luni de șarpe duce la incendii, explozii și la vulcani care erup. Mă mai aștept la surpări de terenuri, o să urmeze o lună (nr.iulie), vor fi probleme legate de cutremure, apoi în iunie intrăm sub foc yang și este o dizarmonie între elemente. Singurul lucru care mă liniștește este că cel puțin la noi în România lumea își mai ia și vacanțe, dar o să călătorească și cu avionul. Există protecții pentru aceste lucruri, dar fiecare are un destin, care, atenție, noi ne putem schimba destinul. Avem o problemă cu trei elemente, pământul focul și metalul care este în dizarmonie, este un an puternic cu influențe asupra noastră. „, a explicat Anca Dimancea, la „Star Matinal”.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/un-maestru-feng-shui-a-dezvaluit-explicatia-catastrofelor-care-au-pus-stapanire-pe-romania-urmeaza-si-alte-nenorociri-165929.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *