Un microbuz cu opt români s-a răsturnat pe un drum comunal din Austria. Trei dintre victime sunt grav rănite, două au fost luate cu elicopterul

Un microbz cu opt români s-a răsturnat pe un drum comunal din Austria. Accidentul s-a întâmplat vineri de dimineaţă în jurul orei locale 6.10, în localitatea Otterhoarnzlweg, lângă Groß St. Florian.

Trei dintre victime sunt grav rănite, două au fost luate cu elicopterul. Alte trei victime au fost tratate la faţa locului, în vreme ce doi dintre românii din microbuz au refuzat îngrijirile medicale.

Şase dintre români lucrau în agricultură, celelalte două persoane fiind două asistente medicale, toţi cei opt mergând dis de dimineaţă la muncă. La sosirea echipajelor de salvare, şapte dintre victime erau deja scoase din microbuz, una fiind încarcerată.

Accidentul s-a produs pe fondul unui carosabil umed, în zona în care s-a produs, în sud, foarte aproape de graniţa cu Slovenia, plouând de câteva zile.

Sursa: https://observator.tv/eveniment/un-microbuz-cu-opt-romani-sa-rasturnat-pe-un-drum-comunal-din-austria-252707.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.