Un nou caz de VIOLENŢĂ în şcoală: O elevă din Alexandria a fost filmată snopind în bătaie o colegă

Poliţiştii din Teleorman au deschis un dosar de cercetare penală după ce o elevă de la o şcoală din Alexandria a fost filmată snopind în bătaie o colegă, pe o stradă din centrul Alexandriei, fără ca cineva să intervină. Imaginile au fost postate pe Facebook.

O elevă din Alexandria a fost filmată snopind în bătaie o colegă, fără ca cineva să intervină. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman, Teodora Dragole, a declarat că este vorba despre două eleve, ambele în clasa a IX-a.

”Poliţiştii de proximitate s-au autosesizat şi au demarat cercetările la scurt timp după ce pe reţeaua de socializare a fost postat un filmuleţ în care o adolescentă este agresată de alta, pe o stradă din centrul Alexandriei. Au fost identificate ca eleve în clasa a IX-a. Cele două sunt din mediul rural şi învaţă după-amiază”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Cele două fete sunt eleve la Liceul Teoretic ”Constantin Noica”, respectiv la Colegiul Tehnic ”Nicolae Bălcescu” din Alexandria.

În imagini se observă cum una dintre ele o loveşte pe cealaltă pe stradă şi nimeni nu intervine.

Reprezentantul IPJ Teleorman a afirmat că nu a fost depusă nicio plângere în acest caz, cele două fete urmând să fie audiate.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, Estera Stancu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şi la nivelul celor două şcoli la care învaţă fetele se vor face anchete interne.

”ISJ a aflat despre acest incident în urma apariţiei în spaţiul public a acelei filmări, având în vedere că incidentul a avut loc pe stradă, în afara orelor de curs. Ca atare, Poliţia desfăşoară o anchetă, dar şi la nivelul unităţilor de învăţământ la care sunt înscrise cele două eleve se vor analiza împrejurările în care s-a produs incidentul respectiv. Dacă se impun măsuri pentru fetele respective, în calitate de eleve, acestea vor fi luate la nivelul unităţii de învăţământ”, a declarat Stancu.

sursa:http://www.romaniatv.net/un-nou-caz-de-violenta-in-scoala-o-eleva-din-alexandria-a-fost-filmata-snopind-in-bataie-o-colega_401043.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.