Un nou incendiu dezastros într-un mall! Sutele de persoane sunt evacuate de urgenţă! Sunt numeroase victime

Un incendiu a izbucnit, miercuri, în incinta unui centru comercial din Moscova, iar, în prezent,  serviciile de intervenţie încearcă să evacueze persoanele aflate în clădire. S-au înregistrat mai multe victime, informează site-ul agenţiei Sputnik.

Din primele informaţii rezultă că incendiul a izbucnit la etajul al patrulea al mall-ului Persei, iar până la ora actuală s-au înregistrat numeroase victime, fără a fi precizat numărul lor sau starea în care se află.

Pompierii, sosiţi de urgenţă la faţa locului, încearcă să stingă flăcările, dar intervenţia se desfăşoară cu dificultate din cauza structurii clădirii.

Peste 300 de persoane au fost deja evacuate din centrul comercial din Moscova, iar, potrivit independent.co.uk, cel puţin o persoană a murit.

Acest incendiu vine la puţin timp după incendiul devastator din Kemerovo, Siberia, Rusia, în urma căruia 64 de persoane au murit, cei mai mulţi dintre ei fiind copii.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/un-nou-incendiu-intrun-mall-din-rusia-persoanele-sunt-evacuate-de-urgenta-sunt-numeroase-victime-161890.html?utm_source=Browser&utm_medium=Notification&utm_campaign=Push%20Notification

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.