Un român a fost descoperit mort în cabina unui TIR, în Italia: „Era extrem de dedicat meseriei lui”

Ioan Ardelean este un român care a fost descoperit mort în cabina camionului său, într-o parcare în Italia, în apropiere de orașul Trieste, conform obiectiv-sm.ro.

Ioan Ardelean era şofer de TIR şi a parcat camionul în parcare pentru a-și lua pauză, dar după o perioadă lungă de timp nu s-a pus în mişcare, ceea ce i-a alertat pe colegii săi, care i-au bătut în geam pentru a vedea ce se întâmplă cu el, conform sursei citate.

Colegii românului au descoperit şocaţi că Ioan Ardelean zăcea fără suflare în cabină. Era mort şi din primele cercetări cauza decesului său a fost naturală.

„A fost șofer de TIR toată viața, doar asta a făcut. A lucrat și în America și în Europa, tot șofer și era extrem de dedicat meseriei lui. Nu avea nici familie, casa lui era cabina camionului. Era înnebunit după camioane, le modifica, le aducea îmbunătățiri, era extrem de inovativ. A modificat acasă, în Prilog, chiar și o veche Tatra, pe care a transformat-o într-o mașinărie care era desprinsă parcă din război. Obișnuia frecvent să ne surprindă cu tot felul de invenții și adaptări de ale lui pe camioane.”, afirmă Vasile Deac, un prieten din copilărie a lui Ioan Ardelean pentru sursa citată.

Autoritățile italiene nu au suspiciuni de omor în acest caz şi consideră că moartea românului a survenit natural.

Sursa: https://spynews.ro/monden/un-roman-a-fost-descoperit-mort-in-cabina-unui-tir-in-italia-era-extrem-de-dedicat-meseriei-lui-161472.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *