Un român de 20 de ani a murit şi altul este în comă, în urma unui teribil accident petrecut în Austria

Un român a murit şi altul este în comă în urma unui accident rutier din Austria.

Cei doi sunt victimele accidentului pe care, conform adevarul.ro, ei l-au provocat, pasagerul din dreapta fiind mort, iar şoferul în comă.

Un tânăr a decedat, iar un altul se află în stare critică la spital după ce au fost implicaţi într-un accident rutier în nord-vestul Austriei.

Tinerii români se aflau în timpul serviciului şi se deplasau cu ocamionetă de la firma la care lucrau. Din primele cercetări rezultă că şoferul nu ar fi păstrat distanţa faţă de camionul din faţă şi, din nefericre, l-a izbit în plin provocând accidentul care i-a luat viaţa prietenului său.

Impactul dintre maşina tinerilor şi camionul din faţă a fost atât de violent încât pasagerul din dreapta, de doar 20 de ani, a murit pe loc, iar şoferul este în comă, potrivit sursei citate.

Tinerii sunt originari din comuna Moftin şi urmau să se întoarcă acasă pentru a sărbători cu familiile sărbătorile pascale.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/un-roman-de-20-de-ani-a-murit-si-altul-este-in-coma-in-urma-unui-teribil-accident-petrecut-in-austria-161450.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.