Unchiul româncei ucisă în Londra, mesaj dur pentru criminal: „Să ai parte de chinuri și de dureri!”

Familia Andrei H, fata ucisă în Londra cu un cuțit reacționează, imediat după ce a aflat de tragica întâmplare. Unchiul Andrei H. a postat pe contul său de Facebook o imagine cu cel care a ucis-o cu sânge rece, precum și un mesaj dur la adresa acestuia.

Andra, o tânără de numai 28 de ani și-a pierdut viața după ce iubitul său a înjunghiat-o cu sânge rece. Aceasta avea doi copii și era însărcinată cu cel de-al treilea. Imediat după aflarea teribilei vești, familia fetei a reacționat. Unchiul acesteia a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie cu criminalul.

„El este criminalul care a luat viața surorii mele și a pruncului ce-l purta în pantece. Sper ca luni să-ți dea pedeapsa maximă și să nu mori până nu te chinui cum ai chinuit-o pe surioara mea. Să ai parte de chinuri și de dureri cum a avut surioara mea, tu și familia ta să aveți parte de durerea ce o avem noi…” a scris Marian D., unchiul româncei ucisă, pe Facebook.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/familia-fetei-injunghiata-in-londra-reactioneaza-fratele-acesteia-a-postat-un-mesaj-dureros-cu-trimitere-la-criminal-166956.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *