UPDATE / Alerta cu bombă din Giurgiu s-a dovedit a fi.. Incredibil cine a alertat autorităţile

UPDATE 11.00: Alerta cu bombă de dimineaţă, de la o bancă din Giurgiu, s-a dovedit a fi falsă. Cea care a făcut anunţul la 112 este o femeie în vârstă de 50 de ani, care a fost dusă la audieri. Poliţia a făcut cercetările aferente, dar s-a constatat că alerta a fost una falsă, astfel că femeia care a alertat autorităţile a fost dusă la audieri pentru a explica de ce a făcut acest gest, potrivit presei locale.

Alertă cu bombă în această dimineaţă, într-un oraş din România. Oamenii legii au intrat în panică de la prima oră a dimineţii, în urma unui apel la 112.

Un apel telefonic a fost cel care a anunţat alerta cu bombă la o bancă din Giurgiu. Poliţia a luat măsurile necesare specifice pentru astfel de situaţii, a anunţat inspectorul șef al IPJ Giurgiu, comisar șef Cătălin Țone, potrivit Giurgiuveanul.ro.

De asemenea, accesul în zona băncii a fost oprit, iar angajaţii au fost rugaţi să aştepte până când se va rezolva situaţia.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/alerta-cu-bomba-in-urma-cu-scurt-timp-aproape-de-bucuresti-ce-se-intampla-165217.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.