UPDATE: VIDEO / Totul pentru salvarea oamenilor! Intervenţii dificile pentru pompierii şi poliţiştii din Tulcea, Constanţa şi Ialomiţa

Situaţii grave în judeţele afectate de ninsoare şi vânt. În Tulcea şi în Constanţa, salvatorii au avut foarte mult de muncă pentru a prelua pacienţii care aveau nevoie de ajutorul medicilor.

UPDATE: În judeţul Ialomiţa un echipaj SMURD a preluat un copil în vârstă de 5 ani, cu erupție cutanată și stare febrilă, din localitatea Feteşti. Din cauza unui autoturism abandonat (care bloca drumul de acces), membrii echipajului au înaintat pe jos spre locul indicat de părinții micuțului, l-au preluat și l-au transportat, in brațe, până la ambulanță.

În judeţul Tulcea, din cauza ninsorii şi a vântului, salvatorii secției de pompieri Babadag intervin cu șenilata primită în sprijin de la ISU Mureş pentru preluarea unui pacient cu dureri toracice, din localitatea Sălcioara.

În Constanţa a fost nevoie de intervenţia cu ajutorul unei şenilate. Vântul a viscolit ninsoarea, iar drumurile sunt complet blocate. Un bătrân avea nevoie de ajutor din partea medicilor şi la el acasă au ajuns cu ajutorul şenilatei doi pompieri, un asistent medical SAJ, a fost transportat până la punctul de întâlnire cu un echipaj SAJ, acolo unde a fost preluat pentru a ajunge la spital. Salvatorii l-au scos cu greu până la poartă, acolo unde aştepta şenilata.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/video-totul-pentru-salvarea-oamenilor-interventii-dificile-pentru-pompierii-si-politistii-din-tulcea-si-constanta-158651.html

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *