Vă mai aduceți aminte de Micul Hercule? Cum a ajuns să arate copilul, la doar 14 ani. Părinții au primit o veste grea din partea medicilor

La 14 ani, Giuliano Stroe, s-a schimbat radical. După un consult medical, părinții au primit o veste grea din partea doctorilor spanioli, care l-au văzut pe băiat.

Se pare că dezvoltarea micuțului nu corespunde cu cea a unui copil normal. Micul Hercule, așa cum a fost poreclit în România, are „grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase”.

Tatăl lui Giuliano a fost speriat de spusele specialiștilor și a mai rărit antrenamentele de forță cu fiul său și a trecut la box.

Giuliano Stroe a devenit celebru în toată lumea în 2009, după ce a intrat în Cartea Recordurilor cu o prestaţie uimitoare: a mers 10 metri în mâini, cu o greutate între picioare.

Acum, Micul Hercule arată diferit. S-a mai înălțat, dar și-a păstrat mușchii și ăprivirea de copil care trezeau numeroase contradicții în mintea oamneilor care erau frapați de antrnamentele dure la care era supus de tatăl lui, fiind atât de mic.

Sursa: https://a1.ro/news/inedit/va-mai-aduceti-aminte-de-micul-hercule-cum-a-ajuns-sa-arate-copilul-la-doar-14-ani-parintii-au-primit-o-veste-grea-din-partea-medicilor-id764319.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *