Vampirii există! Acest cuplu a ȘOCAT lumea prin felul în care își menține flacăra iubirii

Un cuplu pasionat de poveștile horror susține că cel mai bun mod de a-și demonstra devoțiunea este să-și bea reciproc sângele. Dar, spre deosebire de vampirii din filme și romane, Denis Alberto și prietena lui nu se mușcă de gât.

Denis (30) a întâlnit-o pe Ilaria (20) pe Facebook, acum trei ani, când căuta on asistentă pentru spectacolele sale de circ. De atunci, cei doi au rămas împreună și își mențin relația prin intermediul transfuziilor de sânge – literalmente!

Spre deosebire de majoritatea oamenilor, care fac schimb de inele, cei doi își declară angajamentul consumându-și sângele. Ei folosesc seringi și ace de dezinfectare și beau din flacoane de sticlă.

„Sângele este un suc corporal mitologic, înseamnă viață pentru noi. Ne bem sângele pentru a ne reînnoi dragostea, este un semn al legăturii noastre, așa cum cuplurile căsătorite poartă inele”, a declarat Denis pentru publicația Mirror.

Sursa: https://www.realitatea.net/vampirii-exista-acest-cuplu-a-socat-lumea-prin-felul-in-care-isi-mentine-flacara-iubirii_2070726.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.