Veșnica pomenire… la contribuții. Morții dintr-un cimitir din Constanța, somați să-și plătească taxele

Pare o glumă, dar este, totuși, adevărat. Cei ce își dorm odihna veșnică în Cimitirul Municipal din Constanța sunt somați să își achite contribuțiile la stat. Anunțul a fost făcut în mare stil: printr-o foaie cu ștampilă oficială, lipită chiar de crucile regretaților contribuabili.

„Având în vedere că sunteți concesionarul unui loc de veci aflat în Cimitirul Municipal Constanța, aveți de achitat o taxă anuală pentru întreținerea cimitirului (pază, iluminat, apă, întreținere alei). Pe această cale, vă adresăm rugămintea, în regim de urgență, să asigurați plata taxei anuale,”se arată în notificarea de plată.

Un bărbat care a venit să își plângă dorul pentru soția decedată i-a văzut pe cei care lipeau afișele și nu s-a putut să se abțină să nu râdă la cât de ridicolă este situația.

„La oamenii ăștia nu a mai venit nimeni la mormânt de 5 ani. Am înțeles că nu au avut copii. Așa că cine să plătească? Tot ei săracii? O să vă achite nota de plata de pe lumea cealaltă,” a declarat bărbatul, citat de constantadeazi.ro.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/foto-vesnica-pomenire-la-contributii-mortii-dintrun-cimitir-din-constanta-somati-sasi-plateasca-taxele-163505.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.