Veste cumplită pentru „Beyonce de România”! Şi umilită, şi cu banii luaţi!

După ce a fost făcută K.O. de Nicolae Guţă, care a „fentat-o” cu pensia alimentară, Mădălina Georgiana Dumitriu, alias „Beyonce de România”, a mai primit o lovitură, care a devastat-o.

Zilele trecute, magistraţii Judecătoriei Cornetu au decis să închidă dosarul în care fosta parteneră a manelistului Nicolae Guţă solicitase despăgubiri materiale şi morale de la medicul Kasem, pe care „Beyonce de România” îl acuzase de malpraxis. Motivul: Mădălina Dumitriu nu a achitat taxa de timbru judiciar impusă de instanţă, aşa că judecătorii i-au anulat cererea de chemare în judecată şi au lăsat-o şi cu sânii mutilaţi, şi fără despăgubiri. „Admite excepţia nelegalei timbrări a acţiunii, invocată de instanţă din oficiu. Anulează cererea de chemare în judecată, ca netimbrată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare care se va depune la Judecătoria Buftea”, au decis magistraţii. Procesul, care a fost deschis încă de acum un an, a fost suspendat o perioadă şi reintrodus recent pe rol, însă ar putea fi închis definitiv dacă „Beyonce de România” nu contestă hotărârea în timp util şi nu achită taxa respectivă.

Iată ce declara „Beyonce de România”, cu privire la operaţia efectuată de medicul Kasem (foto sus): „M-am operat la inceputul lunii noiembrie, am fost apoi la control, mi-a dat bandajele jos, iar apoi mi-au mai ramas cateva bandaje mai micute. Eu nu am avut fire, nu eram cusuta in jurul mamelonului, el a fost lipit cu laser. Este o procedura noua. Mamelonul a fost dat jos, taiat, iar apoi lipit la loc cu aceasta procedura noua. Apoi am observat ca sanul mamelonului stang este negru, la o saptamana dupa operatie. Am crezut ca este ceva normal si ca isi va reveni culoarea. La o saptamana eu am inceput sa ma spal normal si a inceput sa imi curga un lichid din sanul stang, din partea de jos a mamelonului. L-am sunat pe domnul doctor, i-am spus ca ce se intampla. Mamelonul arata ca o coaja si am intrebat daca acela e mamelonul meu sau e cumva pe dedesubt. Nu mai arata cum stiam eu. Mi-a zis sa stau linistita, pentru ca trebuie sa cada acea coaja neagra. A cazut mai intai de jos, de unde imi curge infectia, am fost iar la control si mi s-a dat un tratament cu antibiotice. Apoi am fost iar bandajata, mi s-au pus niste aminoacizi in acea zona, iar apoi mi-a cazut toata coaja pana cand mi-a ramas o gaura. Puteam sa imi vad punga de silicon prin acea gaura”, declara Beyonce de România în cadrul unei emisiuni TV. Problemele s-au agravat pentru Beyonce de România și a ajuns la spital pe mâinile medicilor cu puroi în sâni, partea cea mai gravă este că fosta iubită a lui Nicolae Guță ar fi putut muri de septicemie. ”In ianuarie am ajuns la un doctor care m-a ajutat. Mi-a spus ca aveam multe pungi de puroi in sani si daca nu as fi venit la timp as fi putut muri de septicemie. Am facut terapie cu oxigen care sa imi inchida rana mai repede, mergeam zilnic la bandajat. A costat totul foarte mult”.

Beyonce de România, pe numele ei adevărat Mădălina Georgiana Dumitriu, este o cântăreaţă de manele. Aceasta a trăit o poveste de dragoste cu Nicolae Guţă, care s-a terminat însă cu scandal, după venirea pe lume a fetiţei lor, Anais, pe 19 august 2014. După un proces lung, presărat cu acuzaţii grave, judecătorii au decis ca manelistul care câştigă „fără număr” la cântări să-i plătească fetiţei o pensie alimentară lunară de 270 de lei.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/veste-cumplita-pentru-beyonce-de-romania-si-umilita-si-cu-banii-luati-164281.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.