Veste teribilă pentru „Firicel” din „Las Fierbinţi”! Nu credea că va ajunge în această situaţie

Actorul Cuzin Toma, alias „Firicel” din „Las Fierbinţi„, a primit o veste teribilă, recent, când judecătorii au decis să-i blocheze toate conturile şi să-i scoată averea la licitaţie.

Decizia magistraţilor a fost dată într-un dosar în care CREDIDAM solicitase executarea silită a actorului. Astfel, după ce au analizat documentele depuse la dosar, judecătorii au dispus: „Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac”.

Faptul că „Firicel” trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar îl demonstrează un alt proces, în care actorul şi soţia sa au solicitat demararea procedurii de dare în plată, în cazul unui credit imobiliar. Pentru că iniţial banca refuzat să le ia imobilul, solicitând banii datoraţi de actor şi nevastă, cei doi au decis să joace ultima carte, chemând conducerea băncii în faţa magistraţilor. La începutul acestui an, după un proces lung, în care a fost nevoit să dea explicaţii în faţa judecătorilor alături de soţie, „Firicel” a fost obligat să plătească datoriile de la întreţinere, în timp ce asociaţia de proprietari a fost obligată să achite cheltuielile de judecată. „Admite apelul (formulat de soţii Toma – n.r.). Schimbă în parte sentinţa civilă apelată, în sensul că obligă apelanţii pârâţi (Cuzin Toma şi soţia – n.r.) la plata sumei de 1.525 lei reprezentând contravaloarea cotelor de întreţinere şi penalităţi. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Obligă intimata (asociaţia de proprietari – n.r.) la plata sumei de 595 lei cu titlul de cheltuieli de judecată – onorariu avocat către apelanţi. Definitivă”, au dispus, recent, judecătorii.

„Firicel” a fost citat în faţa magistraţilor şi într-un alt dosar, mai „delicat”, în care fusese acuzat de trafic de droguri. După ce procurorii DIICOT au găsit asupra actorului aproape două grame de cannabis şi două grindere, aceştia au decis să claseze cauza, considerând că „Firicel” merită o a doua şansă. Astfel, DIICOT a renunţat la acuzaţii, motivând că „în cauză nu există interes public în urmărirea în continuare a numitului Toma Cuzin”.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/veste-teribila-pentru-firicel-din-las-fierbinti-nu-credea-ca-va-ajunge-in-aceasta-situatie-170251.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.