Veste teribilă! Un artist celebru din trupa Iris a fost diagnosticat cu cancer! A început deja tratamentul

Nuțu Olteanu, membrul fondator al formației suferă de o formă rară de cancer la nivelul sistemului limfatic. Din fericire pentru acesta, forma este vindecabilă, însă cariera sa a avut foarte mult de suferit în urma primirii diagnosticului.

Fanii trupei Iris au primit o veste extrem de proastă. Cel care a fondat formația rock în urmă cu 42 de ani, Nuțu Olteanu. Considerat unul dintre cei mai renumiți chitariști, acesta va trebui să stopeze, pentru moment, activitatea pe scenă. Potrivit Libertatea, Nuțu Olteanu se reface, în prezent, după o lungă perioadă de tratamente cu citostatice. 

Deși diagnosticul primit de cunoscutul artist a fost unul extrem de greu de acceptat, o formă rară de cancer la nivelul sistemului limfatic, medicii au fost optimiști, pentru că boala este, din fericire, vindecabilă.

Trupa Iris, urmărită de un blestem?

Nuțu Olteanu nu este singurul care a avut probleme de sănătate. În urmă cu 8 ani, Cristi Minculescu, solistul vocal al formației Iris avea să suporte un transplant de ficat. Intervenția a avut loc în Germania, iar donatoare a fost chiar soția artistului.

Un alt membru a fost diagnosticat cu aceeași boală, în urmă cu mai mulți ani.ș este vorba despre Nelu Dumitrescu. Acesta a reușit să iasă învingător în lupta cu cancerul.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/veste-teribila-un-artist-celebru-din-trupa-iris-a-fost-diagnosticat-cu-cancer-a-inceput-deja-tratamentul-164734.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.