Veste trista pentru Nicoleta Luciu! Artista este diagnosticata cu cancer

Nicoleta Luciu a disparut de pe micul ecran si de la evenimentele mondene, dar asta nu inseamna ca a iesit de tot din sfera showbizului.

Focoasa bruneta, mamica a patru copii, sotie cu acte-n regula, a cam limitat prezentele pe sticla si s-a focusat pe viata de familie.

Foarte cunoscuta in lumea mondena pentru sanii voluptosi pe care ii detine, de-a lungul timpului Nicoleta Luciu a apelat la tot felul de aparitii sexy spre bucuria barbatilor. Din pacate vedeta a primit o veste cumplita si trebuie sa-si opereze sanii de urgenta din nou!

Statisticile spun ca 40% dintre femei vor detecta un nodul mamar la un moment dat in viata lor. Desi de cele mai multe ori nodulii nu sunt cancerosi, imediat ce ai descoperit un nodul la san trebuie sa te programezi pentru investigatii. Din pacate frumoasa bruneta a fost si ea printre nefericitele femei.

Nicoleta Luciu trebuie sa-si opereze sanii de urgenta din nou, dar de data aceasta mai intai medicul i-a sugerat sa renunte la implanturile cu silicon.

Sursa: https://cultural.bzi.ro/medicii-i-au-spus-de-cancer-si-a-decis-sa-si-scoata-de-urgenta-silicoanele-veste-trista-pentru-nicoleta-luciu-69792

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.