Victor Ponta, dezvăluiri în scandalul momentului: ”Știam că se fabrică probe la DNA Ploiești. Grav este că deși sunt dezvăluiri nu se întâmplă nimic”

Victor Ponta a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 despre scandalul de la DNA Ploiești. Fostul premier a afirmat că știa de faptul ca se falsificau probe și este dezamăgit de faptul că nu s-au luat măsuri în acest caz.

”Eu amștiut că în dosarele mele de la Ploiești sunt probe falsificate, dar nu aveam capacitatea să demonstrez acest lucru, iar prin înregistrările făcute de Vlad Cosma s-a arătat adevărul. Al doilea lucru, mai important și mai grav este faptul că s-a dovedit că oricât de mari sunt dovezile, nu se întâmplă nimic. Eu mă așteptam ca joi să se găsească o soluție pentru reformarea acestui sistem, atunci când s-a întâlnit Dragnea și Iohannis”, a declarat Ponta pentru Antena3.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/social/victor-ponta-dezvaluiri-in-scandalul-momentului-stiam-ca-se-fabrica-probe-la-dna-ploiesti-grav-este-455808.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *