Victor Ponta ŞOCHEAZĂ pe toată lumea: A oferit declaraţia serii – ‘dacă va candida Iohannis împotriva lui Dragnea, ÎL VOTEZ pe Iohannis’

Fostul premier, Victor Ponta, şochează pe toată lumea. Acesta a oferit declaraţia serii în direct la TVR, la emisiunea lui Ionuţ Cristache.

Războiul cu Liviu Dragnea l-a făcut pe Ponta să îşi schimbe total opţiunile politice. „Dacă o să candideze în 2019 Klaus Iohannis împotriva lui Liviu Dragnea, eu pun ştampila pe Klaus Iohannis.

Am văzut un sondaj acum, recent, şi Dragnea are 11% grad de încredere”, a anunţat Ponta, care râde de Dragnea şi în privinţa contractelor pe care România le-a semnat pentru achiziţia de diverse arme.

„Iohannis a fost şmecher. El a făcut poza şi Dragnea a dat banii”, a anunţat Ponta care crede în plecarea lui Iohannis la Consiliul European.

„E posibil ca Iohannis să plece la Bruxelles. Pentru o funcţie onorifică, Iohannis e cel mai bun. Ştie germana, e din Estul Europei.”, crede Ponta.

Fostul premier nu s-a oprit aici. Acesta a avut o poziţie tranşantă şi în privinţa schimbării legilor justiţiei. „La schimbarea legilor justiţiei eu sunt de acord să i se ia lui Klaus Iohannis numirile procurorilor şefi, dar să li se dea magistraţilor. Dacă i se dau lui Dragnea, eu nu sunt de acord. Eu am mai mare încredere în Iohannis decât în Dragnea. Şi o spun eu, care sunt singurul care am candidat împotriva lui”, a mai spus Ponta.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/victor-ponta-socheaza-pe-toata-lumea-a-oferit-declaratia-serii-daca-va-candida-iohannis-impotriv_1258332.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.