Victor Ponta: „Suntem chiar blestemați să repetăm toate tragediile trecutului”

Victor Ponta a criticat dur ceea ce se întâmplă în aceste zile și susținem că suntem prizonierii unui trecut.

„Noi suntem tinuti prizonieri la televizor cu tot felul de povesti despre TRECUT (azi s-a trezit din somn si Procurorul General „Nea Gusti” Lazar sa cerceteze evenimentele de la Revolutie). Ce a fost acum 30, 20, 10 ani.

Intre timp nu avem voie si nici cum sa vorbim despre PREZENT – cum este guvernata tara, cum doar suntem mintiti cu tupeu nemarginit despre investitii care se fac doar in hartii, despre fonduri europene care se absorb doar in emisiunile tv platite de cate un ministru, despre salarii si pensii care cresc in discursuri sforaitoare si scad odata cu inflatia si cresterea tuturor preturilor.

Si mai ales nu avem voie sa vorbim de VIITOR – unde trebuie sa platim toti banii imprumutati acum ca sa acopere prostia si demagogia celor care ne guverneaza.

Cineva priceput mi-a facut recent un calcul matematic din care rezulta ca banii imprumutati de Romania si aruncati pe prostii inutile de catre Guvernele Dragnea 1,2 si 3 in 2017-2018 ajung deja la suma imprumutata de Basescu de la FMI in 2010 !!!!! Suntem chiar blestemati sa repetam toate tragediile trecutului sau chiar ne meritam soarta???”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Sursa: https://www.antena3.ro/politica/ponta-463030.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.