Victor Slav a aflat de la tv. Bianca Drăguşanu nu mai vrea să-i fie soţie

Bianca Drăguşanu este o femeie împliniă şi iubită alături de Victor Slav şi de minunea din viaţa lor. Acum soarele a răsărit pentru cei doi, dar în trecut lucrurile nu au fost mereu aşa, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav ajungând chiar şi la divorţ.

După ce s-au împăcat, lucrurile s-au stabilizat în viaţa lor, însă, deşi relaţia celor doi s-a transformat şi a ajuns pe calea cea bună, Bianca Drăguşanu este decisă într-o anumită privinţă.

Bianca Drăguşanu nu mai vrea să primească statutul de soţie, ci îşi doreşte, pur şi simplu, să fie doar iubita bărbatului ei. Dar oare Victor Slav a aflat dorinţa soţiei sale?

„Despre mine ştiţi că am fost măritată, divorţată şi concubinată, dar singurul statut pe care mi-l doresc toată viaţa este aceala de iubită.

Restul e vorbe să zic aşa”,  a spus Bianca Drăguşanu în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Ei bine, dacă Victoraş nu a ştiut, acum a aflat. Bianca nu-l mai vrea de soţ.

Bianca Drăguşanu a făcut mişto de românii care au petrecut de 1 Mai

Bianca Drăguşanu a ţinut să facă şi o glume despre românii care au petrecut de 1 Mai la grătare, vedeta amuzându-se de numărul grătarelor care au sfârâit la iarbă verde.

„V-aţi revenit din grătare, din pui fripţi şi mici încinşi pe grătar? Nici când ardeau pe rug vrăjitoarele nu mirosea în halul ăsta a carne arsă. Un 1 mai mai prăjit ca asta abia în următorul liber mai găseşti”, a spus Bianca Drăguşanu în glumă despre distracţia românilor de 1 Mai.

Sursa: https://spynews.ro/monden/victor-slav-a-aflat-de-la-tv-bianca-dragusanu-nu-mai-vrea-sai-fie-sotie-164167.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.