VIDEO / 10 000 de euro, şantaj ca să îşi vadă fiica? Un tată sirian, disperat: „Îmi e dor de fata mea”

10.000 de euro! Atât i-ar fi cerut o mamă, tatălui copilului ei, doar ca să îl lase pe acesta să-şi vadă fiica de trei anișori, acuză bărbatul. Mohamad Agha nu mai are linişte de aproape un an, atunci când, spune el, și-a strâns, ultima oară, la piept fetiţa. Acum, tot ce îşi mai poate dori tatăl copilei, e ca fosta lui soţie să respecte programul de vizite şi să îl lase să-și iubească fiica.

Are mâinile îngheţate, dar şi inima îi este la fel. A uitat cum e să îşi ia copilul în braţe şi să îi ofere iubire. Dar, în acelaşi timp, a uitat și cum e să primească iubire de la copilul său de doar 3 anişori. Nu mai poată să-şi facă rolul de tată şi asta pentru că cea care i-a fost soţie, adică mama copilului, nu l-ar mai lasă, acuză bărbatul, cu durere și revoltă în glas.

Tata Mohamad Agha, originar din Siria, ar vrea să aibă aceşti bani şi să îi dea, dar spune că acest lucru e imposibil. Nu-i vine să creadă că femeia care i-a jurat iubire veșnică ar fi o barieră între el şi copil. O barieră care poate dispărea doar dacă el ar băga mâna adânc în buzunar, acuză bărbatul.

„Ca să am legătură cu fiica mea mi-a cerut 10 000 de euro. Am văzut-o odată când mi-a cerut banii, am stat vreo trei ore cu ea. În aprilie 2017 am văzut-o, când i-am dat 1000 de lei. De fiecare dată am mers şi nu am putut să văd fata. Da, am dreptul la vizită. (…) Îmi e dor de fata mea”, a spus tata Mohamad Agha pentru „Acces Direct”.

„Fosta soţie spune că pur şi simplu nu vrea să mă lase să îmi văd fiica. Am dreptul la vizită două weekenduri pe lună. Dacă merg acolo a refuzat să mă lase să o văd. Pur şi simplu nu vrea. Mi-a cerut bani ca să văd copilul, am martor, am înregistrare”, a mai spus Mohamad.

A încercat de mai multe ori să îşi vadă fata, dar mama copilei a refuzat. Ultima dată când a încercat asta a fost sâmbăta trecută, când nici atunci Mohamad nu a putut să petreacă timp alături de fiica lui.

„Am fost martor sâmbătă trecută, în ultima sâmbătă din luna Februarie. Am fost cu Mohamad şi cu o altă fată, tot martor, să îşi ia fata la vizită conform sentinţei civile pe care o are. Am ajuns la domiciliul mamei la ora 10:30, după cum a spus. Era linişte în curte. Au deschis o fereastră dinspre drum, el a sunat de câteva ori. S-au deschis porţile de la casă, au pornit o drujbă şi o ambalau foarte puternic. Ne-am speriat. au scos o maşină din curte. Şi-au pus maşina în locul în care am avut maşina. A ieşit mama fetei cu fata, fetiţa plângea. A venit cu ea până la jumătatea curţii şi a început să urle că ne-a aşteptat la ora 10. Au sărit şi ceilalţi membri cu gura pe noi. Noi am spus că vrem să îi dea fetiţa. A lăsat fata, a luat-o bunica, a dus-o în casă. Au adus-o apoi. Nu u vrut să ne dea fata. Au spus că nu vrea fata să vină”, a spus Gabriel, un martor.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/video-10-000-de-euro-santaj-ca-sa-isi-vada-fiica-un-tata-disperat-imi-e-dor-de-fata-mea-158667.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *