VIDEO / Accident cumplit în Dolj! Un tânăr de 27 de ani a murit pe loc, în urma unui impact devastator

Accident grav în această dimineață, pe drumul european 574 din Dolj. Un tânăr de 27 de ani a murit pe loc, iar alți doi pasageri au rămas încarcerați, după ce șoferul unei dubițe a adormit la volan.

Totul s-a întâmplat la ieșirea din Negreni spre Colonești, din Pitești spre Craoiva. Șoferul dubei a adormit la volan și a acroșat un TIR. Un martor al scenelor teribile a explicat pe pagina sa de Facebook cum s-a întâmplat nenorocirea.

„Eram noi în locul TIR-ului… Ne depășise cu 200m mai în spate de locul accidentului! Când am ajuns, ceilalți doi din dreapta șoferului dubei erau conștienți, dar în stare de șoc. Eu îi țineam de vorbă iar pritenul cu care sunt sună la 112! Am dat o mână de ajutor primei ambulanțe sosite! P.S. Cineva acolo sus ne iubește… am avut un înger păzitor,” a scris Damian Bogdan, martorul scenelor.

Pentru extragerea celor doi pasageri, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, autoutilitara fiind grav avariată în urma impactului. Cei doi bărbați, unul în vârstă de 37 de ani și celălalt în vârstă de 55 de ani, ambii din localitatea Ciupercenii Noi, au fost transportați la UPU Slatina, politraumatizați,” se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit Observator.

Accident grav la iesire din Negreni spre Colonesti…soferul dubei a adormit la volan si a acrosat un tir! Soferul dubei mort,2 pasageri grav raniti dar constienti! P.S. Tirul ne-a depasit cu 2 minute mai devreme….eram noi in locul lui :(….drumuri bune colegilor si aveti mare grija!

Publiée par Damian Bogdan sur mercredi 11 avril 2018

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/fotovideo-accident-cumplit-in-dolj-un-tanar-de-27-de-ani-a-murit-pe-loc-in-urma-unui-impact-devastator-162486.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.