VIDEO / Accident uluitor în Suceava. Doi tineri care goneau cu 250 km/h au făcut praf două acoperișuri. Făceau live pe Facebook

Un nou accident a fost cauzat de teribilismul celor care fac live pe Facebook, în timp ce se află la volan. Doi tineri din Drăgușeni au lovit cu mașina două acoperișuri, după ce au gonit cu 250 km/h, informează cronicadefalticeni.ro.

Accidentul s-a produs în zona Fălticeni și a fost cauzat de o serie de factori, printre care se numără și umiditatea carosabilului. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a zburat de pe șosea, s-a izbit de acoperișul unei case, apoi a ajuns în curtea locuinței. În tot acest timp, pasagerul din dreapta făcea live pe Facebook.

Incidentul este unul de-a dreptul uluitor. Mașina și-a luat efectiv zborul peste trei gospodării. A rupt două garduri, a plonjat zeci de metri în aer, a lovit două acoperișuri, s-a rotit în aer, după care a căzut pe o stivă de materiale de construcții. După aproape 40 de metri, zborul s-a oprit într-o altă casă.

În urma impactului, doi pereți ai locuinței au fost distruși.

Șoferul de 21 de ani a fost transportat în comă la Spitalul Județean Suceava. Pasagerul, de 22 de ani, a scăpat cu câteva leziuni minore.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/video-accident-uluitor-in-suceava-doi-tineri-care-goneau-cu-250-kmh-au-facut-praf-doua-acoperisuri-faceau-live-pe-facebook-169526.html

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.