VIDEO / Ai mai văzut așa ceva? Un bordel exclusiv cu păpuși pentru sex s-a deschis, în premieră!

Primul bordel din Franța al cărui „angajate” sunt, exclusiv, niște păpuși gonflabile și-a deschis porțile pentru toți cei care sunt interesați de o aventură intimă cu niște domnișoare siliconate din cap până-n picioare.

Sute de oameni s-au îndreptat spre locația inedită, care se află, unde altundeva, decât în minunatul Paris, orașul iubirii.

Păpușile hiper-realiste ale bordelului îți captează atenția încă de la intrare, unde sunt expuse pentru toate privirile curioase. Multe păpuși sunt expuse în diverse colțuri ale bordelului, îmbrăcate extrem de incitant (atunci când chiar sunt îmbrăcate) și stând în poziții și mai incitante.

„Mereu am știut că păpușile pentru sex vor ajunge un lucru normal. Unii bărbați cumpără una, iar alții își iau un harem întreg de păpuși. Unii bărbați le țin timp de 24 de ani și le vând imediat înapoi, dar alții le țin timp de 10 ani și se căsătoresc cu ele,” a explicat patronul bordelului.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/video-ai-mai-vazut-asa-ceva-un-bordel-exclusiv-cu-papusi-pentru-sex-sa-deschis-in-premiera-156005.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.